Quantcast
Channel: مقالات –روازاده سایت حکیم دکتر روازاده پدر طب ایرانی اسلامی |
Viewing all 3058 articles
Browse latest View live

سودا و بیماری های سوداوی 

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#سودا_و_بیماری_های_سوداوی

کلمه سوداب معنای سیاهی است. به زبان فرانسه آن را اترالیل گویند و وجه تسمیه آن بیشتر برای این است که سودا خلطی است سیاه رنگ و اشخاصی که مزاجشان سوداوی است، یعنی بدنشان استعداد رسوب مواد و املاح نامحلول را دارد، خونشان غلیظ و سیاه است و علت آن این است که اختلال عمیقی در بدن باعث رسوب این مواد می شود؛ ضمناً باعث اختلال متابولیسم گوگرد نیز شده و پیگان ملانیو در خون و مایعات بدن زیاد می شود و ملانمی ایجاد می کند. می دانیم که ملانین ماده آلی و گوگردی کاملا سیاهی است، بنابراین رنگ پوست بدن اشخاص سوداوی مزاج به واسطه وجود همین ماده ملون، کدر و تیره و تقریبا به رنگ سرب در می آید.

می دانیم غذاهای مختلف پس از ورود به بدن و هضم و جذب، تغییرات گوناگون شیمیایی به خود می بینند و به تدریج می سوزند و حرارت و انرژی تولید می کنند و فضولات آنها از بدن دفع می شود. اگر سوخت و ساز ناقص باشد، مواد نیم سوخته تولید می شوند و برای بدن مضر و به منزله سموم هستند. اگر دفع این فضولات و سموم از بدن کند صورت بگیرد یا به تاخیر افتد، مسمومیت ایجاد می شود. این سوخت و ساز ناقص و تراکم فضولات و نقصان دفع آنها، بدن را از مواد مختلف و مخصوصاً املاح نامحلول اشباع می کند و اختلالاتی به وجود می آورد که آخرین نتیجه آن، پیدایش رسوب در نقاط مختلف بدن و بروز امراضی است که روی هم رفته آنها را امراض رسوبی نامند و حکمای قدیم، آنها را امراض سوداوی می گفتند.

📚 منبع: کتاب مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی جلد دوم.

کدمطلب:۹۷۰۴۱۳ ۳pc

نوشته سودا و بیماری های سوداوی  اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.


نکته های شنیدنی: روش دفع مورچه –بخش اول

$
0
0

🌾 نکته های شنیدنی

#دفع_مورچه_موران_۱

اگر سوراخ موران را به قطران بیالایند، مور بیرون نیاید و اگر بیرون آمد، در اندرون نتواند رفت و از ریسمان آلوده به قطران تجاوز نمی نماید و اگر سنگ مغناطیس بر در سوراخ مور نهند ، موران بگریزند.

👈 اگر گوگرد زرد و پودنه ی جویباری در سوراخ مور کنند، همه بمیرند.

👈 اگر گوگرد زرد و مرزه و پیاز در حوالی موران دود کنند، همه بگریزند.

👈 اگر بَر ِ سرو و گَبَر را نرم کوبند و به اندازه مساوی با روغن کنجد مخلوط سازند و بیخ درخت تاک و غیر آن بیالایند، موران گرد او نگردند.

👈 اگرخاکی که موران از سوراخ خود بیرون آورده باشند، با گوگرد و سرکه بیامیزند و در خانه ی مور ریزند، یکی نماند.

پی نوشت:

گبر: نوعی از سنگ که از آن دیگ، دیزی، کاسه و … درست می کنند.

سرو: میوه ی درخت سرو

قطران: صمغ سیاه و چسبناک از ترکیبات آلی

📚 منبع: مفاتیح الارزاق ج سوم، ص ۳۴۳.

نوشته نکته های شنیدنی: روش دفع مورچه – بخش اول اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

تغییر ساعت و اثرات مخرب آن بر سلامتی

$
0
0
در سال ۱۳۷۰ بر اساس محاسباتی هیأت وزیران مصوبه‌ای را به تصویب رساند که طی آن ساعت رسمی کشور همه ساله در اول فروردین ماه یک ساعت جلو کشیده شود و در سی و یکم شهریور ماه به حالت اول بازگردد. اما دولت وقت در اسفند ماه سال ۱۳۸۴ (پس از ۱۵ سال) این مصوبه را ابطال نمود. سخنگوی وقت دولت، در زمان اعلام این تصمیم دولت اعلام نمود که بررسی کارشناسانه‌ای مبنی بر این که تغییر ساعت در کشور منجر به صرفه‌جویی در مصرف انرژی در کشور شده باشد، وجود ندارد. وی دلیل لغو مصوبه قبلی هیات دولت را «سردرگمی بخش‌های زیادی از جامعه در اثر تغییر ساعت رسمی کشور» و «عدم وجود بررسی‌های دقیق و کارشناسانه برای تایید صرفه جویی در مصرف برق با روش تغییر ساعت» اعلام نمود.
پس از آن در سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طرح‌هایی را در دستور کار خود قرار دادند تا دولت را مکلف به تغییر ساعت رسمی کشور در شش‌ ماهه نخست سال نمایند.
در نهایت در روز ۳۱ مرداد ۱۳۸۶ قانونی مشتمل بر یک مادهٔ واحده مبنی بر تغییر ساعت رسمی کشور به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. بنابر این قانون ساعت رسمی کشور هر سال در ساعت ۲۴ روز اول فروردین یک ساعت به جلو کشیده می‌شود و در ساعت ۲۴ روز سی‌ام شهریور ماه به حالت قبلی برگردانده می‌شود.
نظر به اثرات منفی تغییر ساعت بر سلامتی مردم این نکته از همان سنوات اجرای طرح مذکور، توسط حکیم دکتر روازاده بارها گوشزد گردید و در سایت مطالبی در این خصوص درج گردید که متن و لینک مربوطه در ادامه این مطلب درج شده است.
بعد از چندین سال از تذکرات حکیم دکتر روازاده، در سال ۱۳۹۴ نیز خبری مبنی بر اینکه دانشمندان دریافتند؛ “تغییر ساعت خطر بروز سکته را افزایش می دهد” در رسانه ها منتشر گردید که در خبر ساعت ۲۲ روز ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۴ از شبکه سوم صدا و سیما پخش گردید.
همچنین خبری نیز تحت عنوان “اتحادیه اروپا لغو تغییر ساعت تابستانی را بررسی می‌کند” در شهریور ۱۳۹۷ به نقل از خبرگزاری ایسنا در رسانه ها منتشر گردید.
 موسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان امیدوار است که مسئولین محترم نسبت به اصلاح این قانون اقدام نمایند.
در ذیل مطالب اشاره شده در فوق به صورت مستند ارائه شده است:

۱- کلیپ سخنرانی حکیم دکتر روازاده در خصوص مضرات تغییر ساعت:

 

 

 

۲- مقاله درج شده در سایت قدیم احیای سلامت تحت عنوان “تغییر ساعت و اثرات آن بر سلامتی مردم و اقتصاد کشور”:

لینک مطلب مندرج در سایت قدیم:   “اینجا کلیک نمایید”

متن کامل مقاله:

بدون تردید نظام خلقت الهی بر نظمی مستحکم و پایدار استوار است و حتی سقوط برگ درختی از شاخه اش بی حکمت نیست و بر مبنای حساب و کتاب است (۱) حرکات اجرام آسمانی و ایجاد شب و روز و فصول بر مبنای اندازه های بسیار دقیقی است که موجب ایجاد حیات در کره زمین و بوجود آمدن جانداران و از جمله انسان شد، تمامی حرکات در نظام خلقت و در کره زمین به گونه ای تنظیم شده است که آدمی بتواند به بهترین صورت ممکن زندگی کند و کوچکترین اختلال یا عدم تعادل می تواند صدمات جبران ناپذیری بر جای بگذارد. تعمق در این آیه که “والله یقدر اللیل و النهار” نکات بسیار عمیقی به همراه دارد، تقدیر به مفهوم اندازه گیری و قرار دادن بر مقدار مشخص است (۲) و در جایی دیگر می فرماید (۳) ” و کل شئ خلقناه بقدر” و ما هر چیز را به اندازه مشخصی خلق کرده ایم.
از جمله بارزترین تقدیرات و حکمت های الهی خلقت شب و روز است که توالی آن و هر ثانیه از ساعات آن رابطه بسیار محکمی با کارکرد اعضای بدن و خصوصیات روحی روانی آدمی دارد. با نگاه به آخرین تحقیقات علمی مفهوم اندازه گیری و طراحی الهی را بسیار بهتر درک می کنیم، مفهومی به نام ساعت بیولوژیک که اخیراً بشر به آن پی برده است.
بهتر است به خلاصه مطالب مجله News Week که مختصری از تحقیقات رابرت رفینی را در مجله (Ciradian Reythem) از دانشگاه زوریخ بیان می کند، دقت کنیم.
اغلب ما به ساعت بیولوژیکی بدنمان دقت نمی کنیم، ساعت شبانه روزی مغز آدمی درست مانند ساعتی که هر روز نیاز به کوک کردن دارد در طول شبانه روز نیاز به تنظیم دارد. تمامی عملکرد های بدن ما مطابق این ساعت در طول روز در نوسان است.
ژن های دماسنج، دمای بدن، ترشحات هورمونی و بیشتر فعالیت را در بافت های سلولی کنترل می کنند و همه  این ها توسط یک ساعت زمان سنج اصلی کنترل می شود که در یک چرخه وسیع تر عمل می کند (۴).
این ساعت درونی دقیقا با وقایع بیرونی یعنی طلوع و غروب آفتاب و تغییرات شب و روز هماهنگ و بر مبنای آن عمل می کند.
در تنظیم ساعت بیولوژیک بدن سه عضو با یکدیگر هماهنگی می کنند:
۱)    گیرنده های نور در چشم ها
۲)     بخشی از هپیتو تالاموس  به نام SNC
۳)    غده صنوبری
با شروع تابش نور طبیعی (نور خورشید) چرخه های درونی نیز فعال می شود. ترشح ملاتونین که وابسته به دو عامل نور و حرارت است، موجب بیداری می شود و کاهش تدریجی آن با غروب خورشید و بروز تاریکی موجب خواب آلودگی می گردد. تمامی خصوصیات فیزیولوژیکی بدن ما مانند ضربان قلب، تنفس، امواج مغزی و کارکرد ارگان های دیگر با این ساعت الهی تنظیم می شوند.
درجه حرارت بدن، فشار خون، تقسیم سلولی و خواب و بیداری و فعالیت های ما همگی از یک الگوی تکراری روزانه تبعیت می کنند. که مهمترین عامل تنظیم و اصلاح آن نور خورشید یا سیکل طبیعی شب و روز است.
ترشح های هورمونی مخصوصاً آدرنالین و هورمون های جنسی و سرعت سوخت و ساز بدن براساس این حلقه ها (۵) یا ساعت های بیولوژیک عمل می کند.
سوال این است اگر با عقب و جلو بردن ساعات طبیعی در این سیکل طبیعی دخالت نماییم چه اتفاقی خواهد افتاد؟
جواب را از مدیر تحقیقات مرکز قلب و عروق ایران و مسئول پروژه تفکر نوین و پزشکی ملکولی می شنویم که: پر اهمیت ترین بخش موضوع اندکس های استرس اجتماعی و روانی و پاسخ های بیولوژیک بدن است.
در اثر تغییر ساعات بیولوژیک، مرگ ناگهانی، افزایش بیماری های عصبی زندگی شهری و تغییرات استرس زای عادات اجتماعی به وقوع می پیوندد (۶)
دستکاری در ساعت الهی تنظیم شده در خارج از بدن ما موجب اختلال و به هم ریختگی کارکرد ارگان های بدن به خصوص مغز و اعصاب و سیستم هورمونی است. ساعت بیولوژیک فقط مربوط به انسان نیست و تمامی موجودات حتی باکتری ها را نیز تنظیم می کند.
در آخرین تحقیقات در دانشگاه ایالتی اورگون تغییرات نامطلوب بر هم زدن سیکل شبانه روزی و بیولوژیک بر تسریع روند پیری و کاهش طول عمر به اثبات رسیده است.
نتیجه بحث آن است که تغییر دادن ساعات طبیعی شبانه روز نه تنها از جهت اقتصادی نتیجه ای بهمراه ندارد بلکه تغییری در نظام بسیار پیچیده و حکیمانه الهی است که عواقب جبران ناپذیری در ارتباط با سلامتی مردم و ضررهای بسیار هنگفت اقتصادی بدنبال دارد، زیانی که قابل جبران نخواهد بود. آنچه تا به حال بیان نمودیم در مورد تغییرات یک ساعت در هر ۶ ماه است، فاجعه را می توانید تصور کنید در مواردی که شیفت های چرخش کاری برای کارگران و کارمندان طراحی می شود که هر هفته ۸ ساعت چرخش ساعت بیولوژیک آنها اتفاق می افتد و تحمیل این فشار هولناک به جان و جسم کارکنان به عنوان تساوی حقوق بشر مطرح می گردد.

  موسسه پژوهشی درمانی احیاء طب جامع ایرانیان

منابع:

۱-    و ما یقسط من ورقه الا یعلمها: سوره انعام آیه ۵۹ هیچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه او(خدا) می داند
۲-    یقدّرُ: بان یجعلها علی مقدار معلوم قاموس القرآن قرشی_ سوره مزمل آیه ۲۰
۳-    سوره قمر آیه ۴۹
۴-    شفا بخش _ بنیامین ساعت بیولوژیکی بدن ما به نقل از مجله News Week
۵-    اویسی _ حمیدرضا : ساعت های بیولوژیک، از منبع پورتال مردمان
۶-    دکتر آقانوری _ رضا تغییر ساعت باعث افزایش مرگ های ناگهانی می شود

۳- مطلب درج شده در سایت قدیم احیای سلامت تحت عنوان “آیا می دانید که تغییرات ساعت رسمی برای سلامتی مضر است!”:

لینک مطلب مندرج در سایت قدیم:   “اینجا کلیک نمایید”

متن کامل مطلب:

تغییرات ساعت رسمی به صورت جلو کشیدن آن (برای استفاده بهینه از ساعت روز)، زمینه را برای افزایش مختصر حملات قلبی در روز بعد از آن، مهیا می کند؛ احتمالاً دلیل این افزایش، استرس های ناشی از کمبود خواب است.

The American journal of cardiology,online December 10،۲۰۱۲

 

منبع: مجله نگاه نوین 

 

 

۴- خبر منتشر شده در رسانه ها با عنوان دانشمندان دریافتند؛ “تغییر ساعت خطر بروز سکته را افزایش می دهد”:

محققان فنلاندی با بررسی داده های مربوط به سکته در طول یک دهه گذشته دریافتند میزان بروز سکته در طول دو روز بعد از تغییر ساعت که ممکن است عقب یا جلو کشیده شده باشد، روند نسبتا افزایشی داشته است. البته محققان این میزان افزایش را تنها ۸ درصد اعلام کرده اند.

دکتر «جوری روسکانن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «همواره رابطه آشکاری بین اختلال در ریتم شبانه روزی بدن و ریسک بروز سکته وجود داشته است. ریتم شبانه روزی به تغییر فرایندهای بیولوژیکی بدن در طول ۲۴ ساعت اشاره دارد که عمدتا در واکنش به نور و تاریکی است.»

دکتر اندرو لیم، متخصص اعصاب در مرکز علوم سلامت سانی بروک کانادا هم معتقد است که تغییر ساعت سالانه در اکثر کشورها می تواند بر افزایش ریسک بروز سکته تاثیر داشته باشد.

به گفته وی، با ایجاد اختلال در خواب، ممکن است تغییراتی هم در فرآیندهای بیولوژیکی حفاظتی بدن اتفاق بیفتد.

در این مطالعه، تیم روسکانن به بررسی اعداد و ارقام مربوط به بروز سکته بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ در کشور فنلاند پرداختند. سپس آنها تنها ۳۰۰ فرد بستری شده در بیمارستان به خاطر حمله قلبی در طول هفته بعد از تغییر ساعت را بررسی نموده و آنها را با ۱۲۰۰۰ فردی که دو هفته قبل یا بعد از تغییر ساعت سکته کرده بودند، مقایسه کردند.

در مجموع محققان دریافتند که بروز سکته در طول دو روز اول بعد از تغییر ساعت ۸ درصد بالاتر بود.

به نظر می رسد افراد بالای ۶۵ سال و افراد مبتلا به سرطان بیشتر در معرض این خطر قرار دارند.

تغییر ساعت تابستانی یا صرفه‌جویی در زمان نور روز (DST) در بیشتر کشورها با نام ساعت تابستانی نامیده می‌شود. این تغییر معمولاً در ابتدای بهار هر سال انجام و در پاییز نیز به حالت عادی بازگردانده می‌شود.

 

گزارشی خبری از معایب تغییر ساعت:

 

۵– کلیپ گزارش پخش شده از خبر ساعت ۲۲ روز ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۴ شبکه سوم صدا و سیما مبنی بر اینکه “تغییر ساعت خطر بروز سکته را افزایش می دهد” 

طب سنتی 

نوشته تغییر ساعت و اثرات مخرب آن بر سلامتی اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

نکته های شنیدنی: روش دفع مورچه –بخش دوم

$
0
0

🌾 نکته های شنیدنی

#دفع_مورچه_موران_۲

اگر سر ظرف عسل یا دوشاب را متطوِّق به پشم زده کنند، مور در آن نتواند رفت.

اگر افیون را با سرکه ی به غایت ترش، مخلوط سازند و اصل درخت ها و تاک ها را به آن طلا نمایند، مور گرد آن نگردد.

پی نوشت:

افیون: تریاک

به غایت: بسیار

اصل: ریشه

پشم زده: پشم حلاجی شده

منبع: مفاتیح الارزاق ص ۳۴۳-۳۴۴.  

کدمطلب: ۹۷۰۴۱۳ ۲pc

نوشته نکته های شنیدنی: روش دفع مورچه – بخش دوم اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

دیدگاه علما و بزرگان درباره طب اسلامی –بخش سیزدهم: این قسمت دیدگاه آیت الله غیاث الدین طه محمدی

$
0
0

آیت الله غیاث الدین طه محمدی[۱]

گذراندن دروس طب اسلامی در حوزه های علمیه، احساس نیاز می شود. طلاب گران قدر آن چنان در پی فهم و درک مفاهیم ایات الهی هستند که از سلامت خود غافل می شوند. با این کار از یک سو طلاب می توانند از امراض احتمالی بر خود جلوگیری کنند و از سوی دیگر قطعاً برای مردم نیز منشأ خیر و برکت خواهد شد. می توان به این مسأله اذعان کرد که طب سنتی، قادر به درمان بسیاری از بیماری هاست و با توصیه های ائمه و خود مراقبتی، می توان از بیمارها جلوگیری کرد.

داروهای شیمیایی عوارض دارند، اما دم نوش ها و مواد دارویی گیاهی اگر سودی نداشته باشد ضرری نیز برای مصرف کننده نخواهند داشت.[۲]

 


[۱]  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان

[۲]  خبرگزاری مهر

نوشته دیدگاه علما و بزرگان درباره طب اسلامی – بخش سیزدهم: این قسمت دیدگاه آیت الله غیاث الدین طه محمدی اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

نکته های شنیدنی: کتان

$
0
0

🌾 نکته های شنیدنی

#کتان

کتان را به فارسی بزرک می نامند. کتان گیاهی است یکساله و از قدیم این گیاه مورد استفاده بوده و مانند امروز از آن پارچه می بافتند و روغن مایع استخراج می کردند. دانه و تخم کتان نیز در مصرف پزشکی قرار می گیرد و خاصیت نرم کننده، ادرار آور و تسکین دهنده در تمام بیماری هایی که مربوط به مجاری هاضمه، ورم روده های کوچک و ورم مثانه است، بکار می رود. مقدار مصرف آن سه قاشق سوپ خوری در یک لیتر آب جوش است.

منبع: دور نمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی،ص۱۵۹.

کدمطلب:۹۷۰۴۱۹ ۲pc

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته نکته های شنیدنی: کتان اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

نکته های شنیدنی: زردچوبه

$
0
0

🌾 نکته های شنیدنی

#زردچوبه

☘ زردچوبه گیاهی از تیره ی زنجبیلی ها است. این گیاه دارای ساقه ی زیر زمینی متورمی است و قسمت مورد استفاده آن ریزوم می باشد. زرد چوبه را به لاتین AMOMUM CURCUMA، به عربی عروق الصفر، به یونانی خالیدونیون و به هندی هلدی می نامند.
مزاج آن در درجه سوم گرم و خشک است. زرد چوبه نافع استسقاء، سّده جگر و مالیدنش با سرکه نافع جرب، برطرف کننده ورم، خشک کننده زخم ها و گری و خوراکش نیز اشتهاآور، مقوّی باه، ملیّن و خلط آور است.
زرد چوبه دارای اسانسی مرکب از اسیدهای والرینیک و کاپ روئیک همچنین فلاندرن راست، سابی نن، سینئول، بورنئول و… است.
✔ زرد چوبه طعمش تلخ، بویش معطّر و دارای خاصیّت ادرار آور و محرک اشتها است.

📚 منبع: دورنمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی، ص۵۶.

کدمطلب:‌۹۷۰۴۱۹ ۱pc

نوشته نکته های شنیدنی: زردچوبه اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

سرماخوردگی –واکسن آنفولانزا زدم ولی باز هم سرما خوردم!

$
0
0

باز هم فصل سرد و شیوع سرماخوردگی

از دید طب اسلامی ایرانی سرماخوردگی نیز مانند دیگر بیماریها ،دو علت دارد که وقتی این دو علت با هم جمع می شوند یک بیماری بوجود می آید.یکی از آنها بستر بیماری است و دیگری عامل بیماری.

طب اسلامی ایرانی به عامل بیماری ″عامل غریبه″می گوید. این طب نمی گوید اینها باکتریها هستند و اینها ویروس و امثالهم ;بلکه به دلیل دید کلی نگری که دارد ،به هر عاملی که از محیط بیرون،وارد بدن می گردد،می گوید عامل غریبه;به همین دلیل طرفداران طب غربی ،اظهار دارند که طب اسلامی ایرانی به مبحث باکتری و ویروس و این غولهای بیماری زا توجهی ندارد!!!

خیر اینطور نیست…. از دیدگاه طب اسلامی ایرانی این بستر بیماری است که باعث می شود هنگامی که من سرماخوردم و وارد جمعی می شوم ،دیگر افراد که بستر بیماری را در بدن خود فراهم دارند از من واگیر کرده و بیمار شوند و آنهایی که بستر بیماری را ندارند جان سالم به در ببرند.

واکسن آنفلوانزا زدم ولی باز هم سرما خوردم!

حدود ۲۰۰ نوع عامل سرماخوردگی از باکتریها گرفته تا ویروسهای زیادی شناخته شده اند که تاکنون شاید این آمار بسیار بالا رفته و دانشمندان هنوز آنها را کشف نکرده اند! طبق تحقیقات متعددی که در این زمینه انجام شده است در بعضی مناطق بعضی باکتری ها و ویروسها بیشتر تجمع پیدا می کنند و به اصطلاح کلنیزه می شوند. برای همین بشر دو پا، سعی در ساخت یک سری واکسن ها برای مقابله با آنها دارد و هنگامی که شخص می خواهد وارد آن منطقه شود ( مثلاً وقتی خدا برایش طلبیده و عازم سفر به مکه مکرمه می شود) توصیه می شود، واکسن بزند ولی بارها شنیده ایم که شخص اظهار داشته که بلافاصله پس از پیاده شدن از هواپیما سرما خورده و تا لحظات آخر مسافرت، حال مساعدی نداشته است!!!

بله آنها سرما خورده اند ولی نه با آن عامل غریبه که قبل از مسافرت، در برابرش واکسینه شدند بلکه با یکی از آن ۹۹ عامل دیگر که در منطقه حضور داشتند و برای بدن آنها که بستر مناسب بیماری بوده، کمین کردند و به این صورت، این مهمان ناخوانده وارد بدنشان شده است!!! متأسفانه برخی از شما که انشااله خواننده این مطلب نمی باشد، از سر ناآگاهی، به محض اینکه می شنود فلان واکسن آنفلوآنزا کشف شده است، با این تصور که می تواند تا آخر زمستان با خیال راحت از دست دردسرهای سرما خوردگی راحت شود، تصمیم به واکسینه شدن می گیرد؛ ولی به نظر شما آیا می توان صددرصد در امان بود؟!

باید گفت خیر … در واقع این بستر بیماری است که باید از بین برود تا بتوان در مقابل تمام ویروسها  و باکتریها واکسینه شد. این فکر را از ذهنتان خارج کنید که واکسینه بشوید و اصلاً بیمار نشوید؛ زیرا باز هم باید تکرار کرد که عوامل بیماری متعددند.

علائم سرماخوردگی

طب غربی برای درمان سرماخوردگی با هر علامتی، یک سری داروهای ثابت برای همه افراد دارد. از کوچک تا بزرگ، از بچه تا مسن. خوشبختانه یا بدبختانه همه با داروهایی مانند قرص سرماخوردگی و استامینوفن، شربت دیفن هیدرامین یا بروم هگزین، آمپول دگزامتازون و شش سه سه و در شدت یافتن بیماری، با آمپول های پنی سیلین و پنادر، آشناییت کامل داریم….

ولی با عوارضی که می بینیم یا در آینده ای نه چندان دور خواهیم دید آشناییت نداریم!

دیدگاه طب اسلامی ایرانی به سرماخوردگی

در همه بیماری ها دو مزاج غالب داریم: سردی و گرمی. و درمان سرماخوردگی نیز بر اساس مزاج پایه ریزی شده است. سرماخوردگی در مزاجهای گرم (شامل دم و صفرا) و سرماخوردگی در مزاجهای سرد (شامل سودا و بلغم).

پس همانگونه که مزاج های افراد با هم متفاوت است درمان آنها نیز متفاوت می باشد که با هم بررسی می نماییم:

  • فردی با مزاج گرم دچار سرما خوردگی می شود:

علائم: تب های معمولاً بالا (حدود ۳۸٫۵ درجه به بالا)، خشکی گلو، آبریزش به صورت علائم حساسیت بروز می کند و فرد حالات آلرژی دارد یعنی آبریزش وی آبکی و رقیق است و چشم های او نیز درگیر بیماری شده و آبریزش دارد (معمولاً با خارش و سوزش و قرمزیِ چشم)، تبخال که مربوط به گرم کردن کبد است مشاهده می شود، آفت دهان، درد مفاصل، احساس خستگی دارد، شایع ترین درگیری ها برای این دسته، سرفه است؛ آن هم سرفه های خشک بدون خلط، احساس داغی بدن دارد، درگیری گوش هم در این افراد بسیار مشاهده می شود.

فردی با مزاج سرد دچار سرما خوردگی می شود:

دراین افراد، بعضاً سرفه وجود دارد ولی به صورت تک سرفه و همراه خلط، از گرفتگی بدن شاکی هستند، گرفتگی بینی و حلق همراه با خلط دارند به اضافه خلط عفونی (ترشحات سبز و قهوه ای که اگر روشن باشد غلیظ اند)، ترشحات عفونی پشت حلق (PDN) دارند (درگیری سینوس ها) که بیمار با حالات نیم سرفه گلوی خود را صاف می کند، تب آنها با درجات پایین (کمتر از ۳۸٫۵ درجه) مشاهده می گردد، از ضعف عمومی و خواب آلودگی شاکی هستند (علت: ترشحات پشت حلق، وارد معده شده و با برهم زدن اخلاط معده، علائم ضعف و خواب آلودگی را بوجود می آورند)، از احساس سردی و لرز رنج می برند.

با توجه به این علائم، می توان مزاج گرم یا سرد بیمار را تشخیص داده و درمان را انجام داد.

درمان سرماخوردگی

یک عامل غریبه (ویروس  یا باکتری) وارد بدن شده است. دارویی نیاز داریم که با این عامل بجنگد که طب غربی نیز از همین رویه استفاده می کند ولی روش استفاده اش، به دلیل اینکه برای همه یکسان عمل می کند، اشتباه است. ما می خواهیم دارویی داشته باشیم که یک آنتی بیوتیک، ضد ویروس و ضد باکتری باشد. آن دارو در قدم اول چیزی نیست جز … آویشن.

البته روش استفاده از آن در مزاجهای مختلف، فرق دارد. اول از همه باید توجه داشت که در مزاجهای گرم، با مصرف بی رویه ی آن، برای فرد، گر گرفتگی و سوزش گلو پیش نیاید.

الف) دستور آویشن:

میزان مصرف در گرم مزاجان باید نسبت به سردمزاجان، کمتر باشد؛ به این دلیل که طبیعت آویشن، گرم و خشک و بدن بیمار هم که گرم و خشک است؛ پس اگر در مصرف آن زیاده روی کند، احساس گرگرفتگی و سوزش گلو و حلق او بیشتر شده و التهاب پیدا می کند. بنابراین آویشن در گرم مزاجان باید بسیار رقیق شود. در سرد مزاجان تا حد می توان از آویشن استفاده کرد که احساس سرما از بدن خارج شود. در این دستور، بهتر است از عرق آویشن استفاده شود آن هم رقیق شده اش. به دو صورت:

  1. یکی خوردن آن بصورت روزی سه بار هر بار نصف لیوان (در سن بالاتر از ۲۵ سال)
  2. و یک راه دیگر قرقره کردن عرق آویشن رقیق: روزی ۷ بار

ب) دستور آبمیوه:

آب سیب+ آب هندوانه+ آب لیمو شیرین:

همه به نسبت مساوی. گرم مزاجان باید بیشتر از آب میوه استفاده کنند. حداقل سه لیوان و بر اساس تب فرد، این مقدار اضافه می شود. این سه آب میوه، در ترکیب با یکدیگر، اثر تب بری فوق العاده ای دارند. حتی تب ۴۲ درجه را می توان با این ترکیب پایین آورد. در مزاجهای سرد، چون هدف، تقویت سیستم ایمنیِ بدن می باشد، باید کمتر آبمیوه مصرف کرد (حداکثر سه بار در روز).باز هم بر اساس میزان تب می توان آبمیوه را اضافه نمود.

پ) دستور سوپ گشنیز+ شلغم:

سبزی سوپ+ گشنیز فراوان+ یک قاشق برنج+ یک قاشق عدس و گوشت مرغ یا ماهیچه گوسفند+ مختصری زردچوبه (یک یا دوبار در روز به صورت گرم).

گرم مزاجان می توانند به این سوپ، اسفناج نیز اضاقه کنند. اگر شلغم اضافه شود بسیار عالی است؛ چون شلغم ضد ویروس و آنتی بیوتیک قوی می باشد.

ت) دستور بخور:

یکی از بهترین پاسخ ها را در درمان بیماریهای ویروسی دارد. یک دستور بخور خوب: تخم گیاه گشنیز (سه قسمت)+ برگ اکالیپتوس (یک قسمت)+ برگ آویشن (یک قسمت). معمولاً به ترتیب می توان گفت: ۵۰-۵۰-۱۵۰ گرم.

که این ترکیب را باید کوبید و از پودر آن، به اندازه یک قاشق غذاخوری به ۲ لیوان آبی که در حال جوشیدن است اضافه و از بخارش استفاده کرد. با بخور این ترکیب، به صورت و بینی، ترشحات به طور کامل خارج شده، سینوس ها پاکسازی و مجاری تنفسی باز می شود. با توجه به اینکه گیاه اکالیپتوس احتقان را از بین می برد. بخور را می توان تا سه بار در روز انجام داد. حتی این بخور برای سردردی که در اثر بسته شدن مجاری سینوسها بوجود آمده است مفید می باشد. در بعضی از سرماخوردگی ها، ترشحات به دلیل اینکه خارج نمی شوند شخص سردرد می گیرد.

ث) جوشانده ی سرماخوردگی:

قدومه+ بارهنگ+ آویشن+ اسطوخودوس+ گل ختمی+ گل پنیرک

از هر کدام ۲۵ گرم، نیم کوب کرده و از مخلوط فوق، سه قاشق غذاخوری در سه لیوان آب، داخل فلاسک ریخته بعد از یک ساعت، روزی دوبار و هر بار ۵/۱ ساعت بعد از غذا میل کنید.

ج) انفیه بعد از بخور:

اگر بخور همراه با انفیه باشد، بهتر است: پودر انفیه ترکیبی از گیاهان مختلف است که یکی از آنها گیاه کندش می باشد که عطسه آور هستند و بعد از بخور اگر ۱۰ تا ۱۵ عطسه انجام شود مجاری به طور کامل باز می گردد. بعد از اتمام عطسه ها، دو قطره روغن بنفشه در هر بینی بچکانید.

چ) استفاده از دانه های گیاهی لعاب دار:

به خصوص در مزاجهای گرم این ترکیبات، همان مبحث چهار تخمه ی اصلی معروف سرماخوردگی (قدومه، بارهنگ، تخم مرو، به دانه) هستند که بسیاری از مردم استفاده می کنند و ابراز می کنند که پس از مصرف، گلوی آنها نرم و حالشان بهتر شده است. به جای آنها می توان تخم شربتی (برای گرم مزاجان)، بالنگو (برای سرد مزاجان)، سپستان (معمولاً جوشانده شده و از عصاره حاصل استفاده می شود) را جایگزین کرد.

  • خاکشیر با آب جوش: هر روز صبح ناشتا به اندازه سه قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک لیوان آب جوش مخلوط و با نبات یا شکر، شیرین کرده و میل کنید و تا دو ساعت بعد، چیزی نخورید.
  • بارهنگ+ قدومه+ عرق آویشن+ آبجوش:

یک قاشق غذاخوری بارهنگ و یک قاشق مرباخوری قدومه را که از قبل تمیز کرده اید با چند قطره عرق آویشن و به مقدار کافی آبجوش مخلوط کرده و میل کنید.

  • تخم شربتی+ اسفرزه: یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را با یک قاشق مرباخوری اسفرزه داخل یک لیوان ریخته و روی آنها آب سرد بریزید. می توانید چند قطره لیموترش تازه یا آبلیمو به این ترکیب اضافه کرده و میل کنید.

ح) دستور پرهیزات غذایی:

بعد از ۵-۳ روز که علائم سرماخوردگی تقریباً برطرف می شود بسیاری از افراد فکر می کنند دیگر آزادند که هرچه خواستند بخورند! ولی باز هم باید گفت … خیر. اگر می خواهید بدن خود را مقاوم کنید (بستر بیماری را از بین ببرید)، باید برای بهبودی کامل، دور یک سری خوراکیها را خط بکشید وگرنه طول بیماری شما زیاد خواهد شد:

  • ماست و دوغ: هم سردمزاجان هم گرم مزاجان، نباید ماست بخورند. با رعایت نکردن این مورد، گرم مزاجان دچار عارضه ی سرفه به مدت طولانی (مثلاً دو هفته) می شوند، همچنین خشکی حلق و حساسیت به وجود می آورد.
  • ترشی : تشدید در سرفه گرم مزاجان و سردی در بدن سردمزاجان.
  • آب یخ و بستنی و بادمجان: در سرد مزاجان مشکلات را تشدید می کند.
  • مواد آلرژی زا مانند انگور، خربزه، انبه: به خصوص برای مزاجهای گرم (تبخال و خارش گلو).
  • غذاهای سرخ کردنی و سس

درمان سرماخوردگی شیرخواران

از سن ۳ ماهگی به بالا می توان درمان گیاهی را برای کودک شروع کرد. به خصوص از وقتی که کودک غذاخور شد (که غذاخوارگی در طب سنتی ۵-۴ ماهگی و در طب غربی ۶ ماهگی می باشد). برای سن های پایین تر از این سن، می توان از روشهای دیگر درمان بهره برد مانند ماساژ، بخور.

در شیرخوارها درمان کمی متفاوت و با دقت انجام می گردد:

  • آویشن: از قطره ی آویشن استفاده می شود (عرق آویشن رقیق شده به صورت قطره): آنقدر رقیق که وقتی آنرا می چشید تند نباشد. این قطره را با قطره چکان داخل بینی نوزاد می چکانیم (هر سه ساعت سه قطره در هر بینی). بر اساس وزن کودک و همچنین طبع وی، می توان با سرنگ بصورت خوراکی آنرا به کودک بخورانیم.
  • قدومه: وقتی چشم های کودک قرمز و دارای التهاب است و تب دارد و آبریزش رقیق که چرکی نیست، می توان متوجه شد که طبع کودک گرم است. می توان از قدومه استفاده کرد. البته باید از لعاب آن به کودک داد (با آب گرم لعاب را جدا می کنیم روزی سه بار و هر بار نصف استکان)
  • سوپ گشنیز: البته لعاب سوپ (پس از پخت، آنرا از صافی رد کرده و لعابش را جدا کنید).
  • بخور: برای شیرخوار که همکاری نمی کند: ترکیب بخور را درست کرده و آنرا صاف کرده و عصاره حاصل را داخل دستگاه بخور می ریزیم تا کودک هنگام تنفس، این هوا را تنفس کند.
  • پرهیزات غذایی: در پرهیزات علاوه بر مذمت مواد خوراکی فوق، باید از مصرف گردو و خرما هم جلوگیری کرد به خصوص کودک گرم مزاج.

یک روش پیشگیری از سرماخوردگی

شربت عسل: آب+ عسل+ چند قطره لیمو ترش تازه به خصوص برای بچه های یک سال به بالا عالی است (چند بار در روز)، در فصل پاییز و زمستان روزی یک لیوان

من که تا آمپول پنادر نزنم، سرماخوردگی ام خوب نمی شود!

به طور کلی آنتی بیوتیک ها طبیعتی خشک دارند. بعضی سرد و خشک و اکثراً گرم و خشک. بسیاری اظهار کرده که تا آمپول پنادر نزنند خوب نمی شوند. باید گفت این افراد سردمزاجند و هنگامیکه این دارو وارد بدنشان می شود با طبیعت گرم و خشکی که دارد، فرد را سرحال می آورد. در عوض، گرم مزاجان با استفاده از آن، تا چند هفته احساس گرگرفتگی دارند.

اصطلاحاً گفته می شود آنتی بیوتیک به صورت کور وارد بدن می شود. یعنی اینکه علاوه بر عامل خارجی و غریبه، میکروبهای مفید بدن را هم از بین می برد. غیر از آن، عوارض کلیوی و کبدی دارد، سیستم ایمنی را ضعیف می کند و فرد زود به زود در سرتاسر زمستان بیمار می شود و چندین عارضه دیگر ….

منبع: فصلنامه حکیمانه

پی نوشت احیای سلامت:

واکسن آنفولانزا بزرگترین تقلب پزشکی در تاریخ است زیرا این واکسن‌ها، حاوی فرمالدئید و جیوه، دو نوروتوکسین قوی هستند که تست‌های آزمایشگاهی نیز وجود آن را اثبات می‌کند و عوارض بسیار زیادی در پیش خواهند داشت، لذا زدن واکسن آنفولانزا مورد تایید نمی باشد.

در گذشته در اماکن عمومی و زیارتگاه ها از لیوان و کاسه برنجی یا مسی استفاده می شد که با توجه به خاصیت ضد میکروبی این فلزات، مصرف مشترک این ظروف باعث واکسینه شدن افراد در برابر بیماری ها می گردید زیرا میکروب در برخورد با مس یا برنج از بین رفته یا ضعیف می شود.

 

tel-sarma-khordegi-hakim-2

نوشته سرماخوردگی – واکسن آنفولانزا زدم ولی باز هم سرما خوردم! اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.


شیرینی خواری و نوسان احساسی 

$
0
0

شیرینی خواری و نوسان احساسی

بسیاری از بیمارانی که دچار نوسانات خُلقی و احساسی هستند به شیرینی و فرآورده های حاوی شکر میل زیادی دارند. این تمایل، هیچ به نفع این بیماران نیست. مصرف بیش از حد شکر می تواند فرد را مستعدِ نوسان خُلقی ‌کند، زیرا هم ذخائر ویتامین B را کاهش می دهد و هم گیرنده‌های کروم را مسدود می‌کند.

ذخائر ویتامین B و گیرنده‌های کروم، به طور طبیعی به تعادل احساسی ما کمک می‌کنند.

🍧🍬مصرف زیاد شکر می‌تواند منجر به تندخویی، اضطراب، رفتارهای پرخاشگرانه و اوج و فرودهای روانی چشمگیر شود.

از سوی دیگر شواهد زیادی مبنی بر رابطه سلامت روده با سلامت مغز وجود دارد. سلامت روده وابسته به خوردن هر چه بیشتر غذاهای گیاهی با شاخص گلوکز پایین و پرهیز از شکر است.

شکر به رشد بیشتر باکتر‌ی‌های بد روده کمک می‌کند، در حالی‌ که سبزیجات و غذاهای تخمیری، باکتری‌های مفید روده را تغذیه می‌کنند.

کدمطلب:M97061902

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته شیرینی خواری و نوسان احساسی  اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

نکته های شنیدنی: حنظل

$
0
0

🌾 نکته های شنیدنی

#حنظل

حنظل ثمره گیاهی است به قدر هندوانه کوچک و در نهایت تلخی که پوست و پیه آن مورد استعمال است. مسهل سودا و بلغم غلیظ، مفتح افواه عروق، مسقط جنین و قاتل آن، جاذب اخلاط از عمق بدن و جهت فالج و امراض بارده دماغی و اعضای عصبانی و عرق النساء و مفاصل و نزلات مزمنه غلیظ چشم و سینه و…مفید است.

منبع: دورنمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی،ص۸۱.

کدمطلب:‌۹۷۰۴۱۹ ۴pc

 

نوشته نکته های شنیدنی: حنظل اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

مصرف گوشت با شیر

$
0
0

نبینى قومى از عرب و ترک و هند و روم و غیر ایشان از آدمى چون گوشت‏ و شیر خوردن، بعادت کرده باشند و چیزى دگر نشناسند چون گوشت‏ و شیر میل بچیزى دیگر نکنند،

ترجمه مکارم الاخلاق، ج‏۱، ص: ۱۱۱

امام صادق(ع)فرمود: نان و گوشت‏ و شیر و روغن زیتون و روغن حیوانى به تناوب مصرف کنید.

و چون کسى بیمار است نباید وادارش کنند بخوردن و نوشیدن بلکه باید با او نرمى کنند در این باره، و روایت است که خوردن گوشت‏ و شیر گوشت رویاند و استخوان محکم کند، روایت است که خوردن گوشت شنید و دید را بیفزاید، روایت است که خوردن گوشت و تخم مرغ باه را بیفزاید.

آسمان و جهان (ترجمه السماء و العالم بحار الأنوار)، ج‏۶، ص: ۲۱۵

در خصال (۲/ ۶۱۸) بسندش تا امیر المؤمنین علیه السّلام که چون مسلمانى ناتوان شد باید گوشت‏ و شیر بخورد زیرا خدا عزّ و جلّ نیرو را در آنها نهاده.

امام صادق علیه السلام فرمود: «گوشت‏ و شیر باعث رشد گوشت مى‏ شود و استخوانها را محکم و قوى مى‏ گرداند و گوشت، شنوایى و بینایى را قوت مى‏بخشد و گوشت با تخم‏مرغ، قدرت آمیزش را زیاد مى‏کند.»

پیامبر خدا صلى الله علیه و آله: گوشت‏ و شیر، گوشت مى‏رویانند و استخوان‏ها را استحکام مى‏بخشند؛ و گوشت، شنوایى و بینایى را افزون مى‏کند.

آسمان و جهان (ترجمه السماء و العالم بحار الأنوار)، ج‏۹، ص: ۲۳۹

و اما آنچه سقوط او عقب مرض حاد باشد باید که در آن تدبیر مرطب مثل زیادتى در غذا و خوردن لحوم حملان و جدى و ماهى و شیر و میوه‏ مرطب و سکون و راحت و دخول حمام‏

اکسیر اعظم، ج‏۴، ص: ۵۳۰

حکیم دکتر روازاده: مصرف میوه مرطب (تازه و آبدار) همراه با شیر مطلقاً ممنوع است و از نوشیدن شیر موز ،شیر طالبی و انواع میوه ها توامان با شیر بپرهیزید. و نیز ماست را با گوشت مصرف نکنید اما مصرف گوشت با شیر به هیچ وجه مضر نبوده بلکه به امر پیامبر ص و ائمه معصومین علیهم السلام مفید هم هست. اما مصرف هم زمان شیر با ماهی توصیه نمی گردد. مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند،

مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته، لذا توصیه می‌شود پرهیزاتی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود. ضمنا این که مداومت بر مصرف همزمان گوشت با ماست به دلیل تولید بلغم می‌تواند احتمال ابتلا به لک و پیس را افزایش دهد.

گردآوری: هیات تحریریه احیای سلامت

نوشته مصرف گوشت با شیر اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

مواردی که موجب اختلال در باروری مردان می‌شود

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#مواردی_که_موجب_اختلال_در_باروری_مردان_می‌شود:

💥اریترومایسین و نیتروفورازون به طور موقت موجب کاهش تعداد و تحرک اسپرم ها در مردان می‌شود.

استفاده از داروهای استروئیدی آنابولیک باعث می شود تا بدن نتواند هورمون تستوسترون به طور طبیعی بسازد و سبب کاهش تولید اسپرم خواهد شد.

بیماری واریکوسل کلافی از وریدی های اضافی است که دور لوله منی را در بر می گیرد و سبب گرمی بیش از حد می شود. این حالت سبب آسیب‌رسانی به اسپرم و کشتن آنها می شود.

مصرف داروی اتیل استیل بسترول توسط مادر در دوران بارداری، سبب کاهش اسپرم و ناهنجاری های اسپرم در جنین پسر می شود.

انسداد در مجاری مانع رسیدن اسپرم به مایع منی می شود.

مسدود شدن لوله منی، مانع رسیدن اسپرم به تخمک می شود.

📚منبع: نگاهی نو به سلامت باروری، صفحه ۸۳.

کدمطلب:۹۷۰۶۱۹ ۴PC

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته مواردی که موجب اختلال در باروری مردان می‌شود اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

نکته های شنیدنی: زبان گنجشک

$
0
0

🌾 نکته های شنیدنی

#زبان_گنجشک

زبان گنجشک به شکل درخت زیبایی است که دم کرده آن جهت ورم کلیه و یا شن و سنگ کلیه یا مثانه به کار می رود و برای استسقاء خوب و ادرار آور است.

✅ زبان گنجشک را به لاتین FRAXINUS EXCELSIOR، به عربی لسان العصافیر، به یونانی اندروصاون، به ترکی قوش دیلی و به هندی اندرجو می نامند.

✅ دانه زبان گنجشک نافع درد کمر، نفخ، متکی نفس، سرفه ی کهنه، درد روده و رحم، سنگ مثانه و کلیه، ضعف اعضای تناسلی، ضعف باه، یبوست، روماتیسم و نقرس است. مضر کلیه است و مصلحش کدو می باشد.

🍃 برگ و پوست درخت زبان گنجشک دارای گلوکزیدی به نام فراکزنیوزید یا فراکزین و مواد مانیت، اینوزیت، کوترستین، دکستروز، اسیدمالیک، صمغ تانن و اساسنس است.

منبع:📚 منبع: دورنمایی از طب اسلامی، آیت الله مصطفی نورانی، ص۵۴.

کدمطلب:۹۷۰۴۱۹ ۳pc

نوشته نکته های شنیدنی: زبان گنجشک اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

اثر تکنولوژی بر میزان باروری

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#اثر_تکنولوژی_بر_میزان_باروری

توسعه سریع علم و تکنولوژی و پیشرفت در صنعت برق، موجودات زنده و انسان را تحت تابش طیف وسیعی از میدان های الکترومغناطیسی حاصل از وسایل برقی، از جمله خطوط انتقال نیروی برق با ولتاژ زیاد، کامپیوتر شخصی، فر برقی تلویزیون، یخچال و غیره قرار داده است.

آنتن های BTS تلفن همراه نیز به دلیل آن که تشعشعات الکترومغناطیسی از خود ساطع می‌کنند، برای انسان خطر ساز هستند و قرار گرفتن در معرض امواج این آنتن ها برای مدت طولانی و در فواصل کوتاه خطرناک است و عوارض ثابت شده ای از جمله سردرد، سرگیجه، افزایش فشار خون، مشکلات و تحریکات عصبی برای فرد به وجود می‌آورد.

از طرفی این امواج می‌توانند بر تولید نطفه تأثیرگذار باشند.

تحقیقات نشان می‌دهد تغییر فرکانس های موجود در امواج، روی تعداد نطفه تأثیر دارد.

در نتیجه در افرادی که بیشتر در معرض آلودگی های صوتی و غیر صوتی قرار می‌گیرند، امکان ناباروری بیشتر خواهد بود.

همچنین کاربرد روز افزون تلفن‌های همراه در زندگی روزمره انسان و انتشار برخی گزارش های علمی در مورد اثرات نامطلوب امواج ساطع شده از آنها، بر برخی فرآیندهای رشد و نمو، نظیر عملکرد سیستم عصبی مرکزی، باعث نگرانی‌های بسیاری در مورد اثرات احتمالی این امواج بر سلامت انسان شده است.

اثرات امواج الکترومغناطیس با فرکانس پایین بر غدد تناسلی و باروری توسط پژوهشگران بسیاری مورد مطالعه قرار گرفته است که نتایج این تحقیقات بیانگر افزایش هیپرپلوئیدی ناشی از القای شیمیایی در تخمک های پستانداران،

کاهش باروری، اختلال در تولید اسپرم و کاهش تعداد جنین های زنده در موش و افزایش موقعیت تولید مثل در پرندگان می باشد.

رایانه های کیفی نیز به عنوان یکی از منابع میدان های الکترو مغناطیسی شناخته

شده اند.

بسیاری از افراد رایانه ها را موقع استفاده، روی پاهای خود قرار می‌دهند.

به تازگی گزارش هایی در مورد خطرات گرمایی گذاشتن رایانه های کیفی روی پاها، به صورت سوختگی سطحی ناحیه ران و یا سوختگی های دستگاه تولید مثل در مردان‌ منتشر شده است.

مطالعه ای که در سال ۲۰۰۵ میلادی روی تغییرات درجه حرارت کیسه بیضه در هنگام استفاده از رایانه های کیفی روی پاها صورت گرفته است، نشان می‌دهد که این نوع استفاده از رایانه کیفی به ویژه در نوجوانان و جوانان ممکن است به بروز اختلالات به ویژه در اسپرماتوژنز منتهی شود.

به علاوه میدان های مغناطیسی ناشی از رایانه های کیفی می‌توانند از طریق تأثیر بر میزان تحرک اسپرم ها، قابلیت های تولید مثل را دچار اختلال نمایند.

👈بنابراین استفاده از تکنولوژی زمانی برای انسان مفید است که سلامت روانی و جسمی را به مخاطره نیاندازد.

📚منبع: نگاهی نو به سلامت باروری، صفحه ۱۰۰و ۹۸٫

کدمطلب:۹۷۰۶۱۹ ۷PC

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته اثر تکنولوژی بر میزان باروری اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

تأثیر مواد فریز شده بر باروری

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#تأثیر_مواد_فریز_شده_بر_باروری

یکی از راههای نگهداری مواد غذایی فریز کردن آنهاست.
مدت ماندگاری مواد غذایی در فریزر هر چند با فریز کردن اصولی آنها همراه باشد، به ظاهر تأثیری بر عطر و طعم و بوی آنها ندارد؛ اما بی‌شک بر ارزش غذایی آنها تأثیر می‌گذارد، به ویژه اگر بسته بندی نامناسب بوده و یا مواد غذایی بیش از زمان استاندارد در فریزر نگهداری شوند. از جمله تأثیرات مواد فریز شده، می توان به رشد باکتری به نام لیستریا که یکی از میکروارگانیسم هایی که از جفت عبور کرده و جنین را تحت تأثیر قرار می دهد و
می تواند منجر به سقط گردد.
این باکتری در گوشت فریز شده و غذاهای نیمه آماده یافت می شود.
از جمله آثار منفی دیگر فریز کردن مواد غذایی، از بین رفتن سلنیوم است. سلنیوم یکی از مواد معدنی بسیار مفید در پیشگیری از پیری زودرس، روماتیسم، لوپوس و بسیاری از بیماری‌های دیگر است.
همچنین در تقویت تولید مثل، افزایش باروری مرد بر رشد جنین مؤثر است.

غذاهایی که به صورت فرآوری شده مثل کنسرو دودی و یا فریز شده در بیایند سلنیوم آنها از بین می‌رود.

در اینجا لازم است به این نکته جالب هم اشاره کنیم که از نظر طب اسلامی-ایرانی، علت عمده ناباروری در زن و مرد، غلبه سردی می باشد که منجر به ناتوانی رحم و ضعف اسپرم می شود. علت سردی زیاد بدن استفاده از غذاهای مانده فریز شده، فست فودها، مواد فرآوری شده، کنسرو شده، سوسیس، کالباس و… می باشد.

منبع: نگاهی نو به سلامت و باروری، صفحه ۶۸ و۶۹.

کدمطلب:۹۷۰۶۱۹ ۳PC

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته تأثیر مواد فریز شده بر باروری اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.


تأثیر مواد فریز شده بر باروری –سقط جنین؛ از جمله آثار منفی فریز کردن مواد غذایی

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#تأثیر_مواد_فریز_شده_بر_باروری

یکی از راههای نگهداری مواد غذایی فریز کردن آنهاست.

مدت ماندگاری مواد غذایی در فریزر هر چند با فریز کردن اصولی آنها همراه باشد، به ظاهر تأثیری بر عطر و طعم و بوی آنها ندارد؛ اما بی‌شک بر ارزش غذایی آنها تأثیر می‌گذارد، به ویژه اگر بسته بندی نامناسب بوده و یا مواد غذایی بیش از زمان استاندارد در فریزر نگهداری شوند.

از جمله تأثیرات مواد فریز شده، می توان به رشد باکتری به نام لیستریا که یکی از میکروارگانیسم هایی که از جفت عبور کرده و جنین را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند منجر به سقط گردد.

این باکتری در گوشت فریز شده و غذاهای نیمه آماده یافت می شود.

از جمله آثار منفی دیگر فریز کردن مواد غذایی، از بین رفتن سلنیوم است. سلنیوم یکی از مواد معدنی بسیار مفید در پیشگیری از پیری زودرس، روماتیسم، لوپوس و بسیاری از بیماری‌های دیگر است.

همچنین در تقویت تولید مثل، افزایش باروری مرد بر رشد جنین مؤثر است.

غذاهایی که به صورت فرآوری شده مثل کنسرو دودی و یا فریز شده در بیایند #سلنیوم آنها از بین می‌رود.

در اینجا لازم است به این نکته جالب هم اشاره کنیم که از نظر طب اسلامی-ایرانی، علت عمده ناباروری در زن و مرد، غلبه سردی می باشد که منجر به ناتوانی رحم و ضعف اسپرم می شود. علت سردی زیاد بدن استفاده از غذاهای مانده فریز شده، فست فودها، مواد فرآوری شده، کنسرو شده، سوسیس، کالباس و… می باشد.

منبع: نگاهی نو به سلامت و باروری، صفحه ۶۸ و۶۹

کدمطلب:۹۷۰۶۱۹ ۳PC

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع

نوشته تأثیر مواد فریز شده بر باروری – سقط جنین؛ از جمله آثار منفی فریز کردن مواد غذایی اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

سرقت های علمی غرب از دانشمندان مسلمان – بخش اول

$
0
0

سرقت های علمی غرب از دانشمندان مسلمان[۱]

وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند

دکتر حمید شفیع زاده

* آیا واقعا قانون جاذبه را نیوتون کشف کرد؟!
* آیا کشفیاتی که به گالیله نسبت می دهند واقعا مال اوست؟!
و ….

یکی از معروف ترین این پیامبران دروغین نیوتن می باشد.

آنچه مسلم است این کشفیات نه از نیوتن و نه ازآن هیچ دانشمند غربی دیگری می باشد، چون این قوانین بارها در نوشته های دانشمندان اسلامی از جمله ابن سینا، ، امام فخررازی و هبه الله بغدادی بیان شده است. قرینه دیگری که  ثابت می کند کشفیات منسوب به نیوتن از دانشمندان مسلمان می باشد، علاقه شدید ویلیام ویستون دانشمند بزرگ فیزیک و ریاضیات و جانشین نیوتن در کمبریج به اسلام می باشد. ایشان به علت علاقه ای که به دانشمندان اسلامی داشت در سال ۱۷۰۹ میلادی از دانشگاه کمبریج اخراج شد. پرسشی که در این جا مطرح می شود چرایی علاقه شدید ویلیام ویستون به دانشمندان مسلمان می باشد. آیا جز این است که به خوبی می دانسته آنچه اشخاصی چون نیوتن میگویند متعلق به دانشمندان مسلمان می‌باشد

یکی دیگر از دانشمندانی که انصاف داشته و منبع اصلی یافته های خود را بیان کرده است آقای ارنست دوچسن پزشک فرانسوی می باشد. وی ۵۰ سال قبل از فلمینگ خواص پنی سیلین را در مقالات زیادی در اروپا انتشار داد. اما شما با کمال تعجب می بینید که کشف پنی سیلین به فلمینگ نسبت داده می شود. این تناقص شدید به خاطر چیست؟

جواب آن بسیار ساده است، این دانشمند اخلاق گرا آنقدر انصاف داشت که بگوید این کشف را از مسلمانان آموخته است.

قوانین نیوتن در کتاب های دانشمندان مسلمان آمده است:

قانون اول: جسم در حال سکون یا حرکت در خط مستقیم می باشد و تا نیرویی به آن وارد نشود حالتش تغییر نمی کند.

ابن سینا در کتاب «الاشارات و التبنیهات» : ،دفتر نشر الکتاب ۱۴۰۳هجری(ص۱۹۸) «همانگونه که می دانید هر جسم در طبع و حالت خاصی می باشد و از این حالت خارج نمی شود مگر اینکه یک عامل خارجی برروی آن تأثیر بگذارد» باز در همان کتاب می نویسد: «اذا کان شی ما یحرک جسماً و لاممانعه فی ذلک الجسم کان قبوله الاکبر حیث لامعاوقه اصلاً»- (آیه الله دکتر احمد بهشتی،غایت ومبادی(شرح نمط ششم از کتاب اشارات والتنبیهات)قم موسسه بوستان کتاب۱۳۸۲(ص۱۶۹))

«اگر نیروی بر جسمی وارد شود که موجب حرکت آن نشود مقدار نیرو چه کوچک باشد و چه زیاد تفاوتی ندارد چون که تغییری(کار) ایجاد نشده است».

همچنین در نوشته های اخوان الصفا رساله ۲۴ می خوانیم: «الاجسام الکلیات کل واحد له موضع مخصوص و یکون واقفاً فیها لایخرج الا بقسرقاسر» «همه اجسام در یک وضع مخصوص یا وضع بی حرکتی هستند مگر اینکه نیروی آنها را مجبور کند که از حالت بی حرکتی در بیایند» همچنین فخررازی در کتاب«المباحث الشرقیه فی علم الالهیات و الطبیعیات» می نویسد: «طبیعه کل عنصر تقتضی الحرکه بشرط الخروج عن الخیر الطبیعی والسکون شرط المحصول علی الحیز الطبیعی»

«هر شی بطور طبیعی در حالت خود (حرکت یا سکون می باشد واز آن حالت خارج نمی شود مگر اینکه نیروی به آن وارد شود» باز در همان کتاب امام فخررازی می گوید: «و قد بینا ان تجدد مراتب السرعه و البطء یحسب تجدد مراتب المعاوقات الخارجیه و الداخلیه» «تجدید مراتب(اندازه) سرعت و کندی(شتاب منفی) جسم به شدت مقاومت های داخلی وخارجی جسم بستگی دارد».

قانون دوم: سرعت هر جسمی در هنگام حرکتش با آن قدرتی که روی آن مؤثر است متناسب است.

امام فخرالدین رازی در کتاب المباحث المشرقیه می گوید:

«اختلاف حرکت در دو جسم به دلیل خود شی نیست بلکه به علت مقدار نیروی است که بر آنها وارد می شود مقدار انرژی جسم بزرگ در حال حرکت نسبت به جسم کوچکتر بیشتر است به دلیل اینکه جسم کوچک در جسم برزگ هم وجود دارد و آنچه در کوچکتر وجود دارد به مقدار بیشتر در جسم بزرگتر وجود دارد».

همچنین ایشان در مورد مقاومت هوا در جائی از همین کتاب می نویسد:

«مقدار مقاومت هوا برروی اجسام بزرگ و کوچک متفاوت است این نه به خاطر خود جسم بلکه به علت تفاوت مقدار اصطلاک هوا برروی اجسام می باشد که در جسم بزرگتر بیشتر است»

این همان قانونی می باشد که گالیله از ایشان اقتباس کرده است و در آزمایش معرف رها کردن یک پر و یک چکش از برج پیزا این موضع را به نمایش می گذارد.

قانون سوم: هر عملی عکسی العملی به دنبال دارد که مخالف آن و مساوی آن است.

ابن برکات هبهالله بغدادی در کتاب «المعبر فی الحکمه» می نویسد: «این الحلقه المتحاذبه بین المصارعین لکل واحد مین المتجاذبین فی جذبها و قوه مقاومه لقوه الاخر ولیس اذا غلب احدهما فجذبها نحوه تکون قد خلت من قوه جذ الاخر، بل تلک القوه موجوده مقهوره و لولاه ها لما احتاج الاخر الی کل ذلک الجذب» و امام فخر رازی در کتاب المباحث المشرقیه می نویسد: «الحلقه التی یجزبها جاذبان متساویان حتی وقفت فی الوسط لاشک ان کل واحد منها فعل فیها فعلاً معوقا بفعل الاخر»

حلقه (شی) که بین دو نیروی متضاد ساکن می ماند به علت این است که هر دو نیروی وارد بر جسم مساوی و مخالف هم هستند.

از گفته های هبهالله بغدادی و فخر الدین رازی غیر از قوانین نیوتن و گالیله موضوع کار با مدارهای مغناطیسی هم آشکار می شود. مثالها و شرح های آنها نشان می دهد که آنها برروی مدارهای مغناطیسی هم کار کرده اند. شاید برای شما عجیب باشد ولی برق و باتری از دو هزار سال پیش در ایران وجود داشته و دانشمندان ایرانی و مسلمان با خاصیت های شیمیائی و الکتریکی برق کاملاً آشنا بوده اند. امام فخرالدین رازی در کتابهایش به بسیاری از مسائل علمی که بعداً نیوتن و کالیله و دیگران از او اقتباس نموده اند اشاره کرده است. حتی فخرالدین رازی به خاصیت موجی بودن نور اشاره کرده است؛ همان موضوعی که بعدها شخصی به نام ماکس پلانک در غرب به آن اشاره می کند. تمام قوانین و کشفیاتی که کپلر، کوپرنیکوس و تیکو براهه و … انجام داده اند، از آثار دانشمندان اسلامی همچون ابومعشر بلخی و البتانی، ابن هیثم اهوازی، ابوریحان بیرونی و… می باشد و این نکته ای است که برخی از دانشمندان غربی به آن معترفند.

آنچه آلبرت کبیر دارد(یکی از بزرگترین دانشمندان پیشتاز در اروپا که به لقب کبیر از او یاد می کنند) همه از ابن سینا می باشد؛ در واقع او شارح آثار ابن سینا در فلسفه و طبیعیات بوده است. چنانچه دیوید. سی. لیندبرگ به گونه ای محترمانه به این مسئله اعتراف می کند و می گوید« آلبرت کبیر به شدت به ابن سینا متکی بود». وابستگی آلبرت کبیر به نوشته های ابن سینا به حدی بود که حتی توصیف ابن سینا از جفتگیری کبکها را با اضافه کردن بعضی از مشاهدات شخصی در کتابهایش می نویسد

اولین کسی که متوجه شد خورشید مرکز منظومه شمس می باشد، ابوالسعید سجزی ستاره شناسی معرف سیستانی می باشد. او در مکاتباتی که با ابوریحان بیرونی داشت، این نکته را ثابت می کند و حتی برای ابوریحان بیرونی اسطرلابی می سازد که برمبنای مرکزیت خورشید طرح ریزی شده بود.›› (نصر حسین،علم وتمدن دراسلام،ترجمه احمدآرام، تهران انتشارت علمی وفرهنگی۱۳۴۸(ص۱۳۳))

آری مسلمین هفت قرن از دانشمندان غربی جلوتر بودند یا در واقع باید گفت اروپا بعد از هفت قرن تازه متوجه شد که دانشمندان مسلمان چه گفته اند. زیرا آنها اصلاً تمدنی نداشته اند! البته غرب به دروغ ریشه های تاریخ علم را به یونان و کلدان و دیگر جاها نسبت می دهد

تیکوبراهه اولین رصدخانه مطرح را در اروپا در هلند بنیان نهاد. طول قوس رصدخانه او ۳ الی ۴ متر بوده. در صورتیکه چند قرن قبل از او ” الغ بیک” رصدخانه ای در سمرقند می سازد که طول قوس رصدخانه آن ۴۰ متر بوده است. آن هم چند صد سال پیش از تیکوبراهه. رصدهای ” الغ بیک” بقدری دقیق بوده است که رصدهای او تا سال۱۹۱۲ مورد استفاده دانشمندان غربی بوده است

۱- دانشمندان غربی تا حدود سال۱۸۰۰ میلادی عموماً فقط کتابهای دانشمندان اسلامی را ترجمه کرده وشرقیات و اسلامیات آن را حذف کرده و بنام خود چاپ نموده اند. نمونه بارز آن قوانین نیوتن می باشد

۲- بیش از صدها کلمه علمی موجود در زمانهای اروپائی بخصوص آلمانی و انگلیسی و فرانسه و ایتالیائی و اسپانیائی ریشه عربی یا فارسی دارد. این در حالیست که بعد از سال۱۸۰۰ میلادی در اروپا صدها کلمه و لغت عربی یا فارسی از زبان های آنها حذف شده است، برطبق بعضی از منابع تعداد این لغات بیش هزار عدد می باشد.

۳- بسیاری از دستگاه های که غربی ها مدعی ساخت آنها هستند قبلاً به وسیله مسلمین ساخته شده است از جمله این وسایل می توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱-موتور بخار ۲- توپ ۳- هواپیما ۴- زره پوش ۵- تفنگ ۶- موشک ۷- راکت ۸- نارنجک ۹- ساعتهای آبی، آفتابی و مکانیکی ۱۰- انواع روبات و آدمک ۱۱- وسایل چاپ ۱۲- آسیاب های بادی ۱۳- انواع پمپ های آبی پیستونی ۱۴- انواع عدسی ۱۵- تلکسوپ ۱۶- پروجکشن ۱۷-دوربین عکاسی ۱۸- قطب نما ۱۹- کلیه وسایل نجوم و رصد ۲۰- عینک ۲۱- صابون ۲۲-الکل ۲۳- شیرهای یک طرفه ۲۴- نفت سفید ۲۵- بنزین ۲۶- کنسرو غذا ۲۷- قهوه ۲۸- قرص و کپسول ۲۹- الگزیر ۳۰- چرخ لنگ ۳۱- انواع چرخ دنده ۳۲- پنی سیلین ۳- الانبیق ۳۴- بالون ۳۵- فلاکس ۳۶- پارافین ۳۷- دستگاههای تقطیر ۳۸- دستگاههای تصعید ۳۹- اثال ۴۰- قانون(ابزار موسیقی) ۴۱- رباب ۴۲- گیتار ۴۳- ماندلا ۴۴- ماندلین ۴۵- پاندرا ۴۶- ربک ۴۷- روبیه ۴۸-فلوت ۴۹- نفیر ۵۰- سورنای ۵۱- طنبور ۵۲-نقاره ۵۳- باطری برق ۵۴- ترمومتر ۵۵- وسایل اندازه گیری حجم ۵۶- وسایل اندازه گیری جرم ۵۷-ترازوهای دقیق ۵۸- دستگاههای تراش بسیار بزرگ تا قطر ۱۰ متر ۵۹- آونک ۶۰- سرنگ تزریق ۶۱- نخ بخیه قابل جذب ۶۲- نخ بخیه غیر قابل جذب۶۳- لامپ الکتریکی ۶۴- تمام ابزارهای دستی مخصوص جراحی و…

۴- تاریخی که غربیها از گذشته خود بخصوص یونان به خورد مردم می دهند، کذب محض است. غربی ها برای اینکه یک پیشینه ی علمی برای خود دست و پا کنند، دست به جعل بسیاری از حقایق تاریخی نموده اند، بسیاری از دانشمندان منسوب به یونان و کتابهای آنها هیچ ربطی به یونان ندارد و نشأت گرفته از تمدن ایران می باشد.

۵- پایه گذار دانشگاههای امروزی و بخصوص روش تحقیق و پژوهش در مسائل علمی ازفرمایشات حضرت امام محمد باقر (ع) و امام صادق(ع) نشأت گرفته که این روش در زمان امام صادق(ع) به اوج خود رسید و بعد از این انقلاب فرهنگی و علمی بود که جهان اسلام به سرعت مراحل ترقی مدارج علمی را پیمود و جهان را به شدت تحت تأثیر خود قراد داد.

۶- حرکت کاملاً برنامه ریزی شده ای در سطح گسترده در تمام دنیا از چهار قرن پیش سعی در نابود کردن اسناد و مدارک سابقه علمی کشورهای اسلامی و بخصوص ایران دارد که هدف آن نابود کردن و خالی کردن هر گونه نشانه علمی اعم از کتاب، آثار تاریخی، آثار هنری و فرهنگی و بخصوص صنعتی گذشته می باشد.

۷- بسیاری از مناطق جهان از جمله آمریکا، جزایر جاوه و سوماترا برای اولین به وسیله مسلمانان و ایرانیان کشف شده است، آثار تمدن شبه ایرانی به شدت در میان بومیان آمریکا جنوبی به خصوص اینکاها وجود دارد.

۸- تا سال ۱۸۶۳ نصف النهار مبدأ از شهر زابل(زوال یا نیمروز) می گذشت. کلاً غربیها تا سال ۱۸۲۰ میلادی قادر به نقشه کشی دقیق نبوده و بیشتر نقشه های آنها کپی از نقشه های اسلامی می باشد در سال ۱۸۶۳ کنگره ای در اروپا برگزار می شود و نصف النهار مبدأ از شهر زابل ایران به رصدخانه سلطنتی انگلیس واقع در روستای گرینویچ در حاشیه شهر لندن منتقل می کنند.

۹- جریان خزنده ای با برنامه دقیق از طرف استعمار پیر انگلیس طی چند قرن گذشته سعی در حذف فرهنگ اسلامی ایرانی و بخصوص زبان فارسی داشته است و بسیاری از حوزه های نفوذ این زبان را از بین برده است. زبان فارسی در گذشته از یوگسلاوی تا شرقی ترین مناطق جهان یعنی مالزی و اندونزی و چین و هند زبان اول یا دوم آن منطقه بوده است. آبوگویچ شاعر آلبانیای قرن نهم در بیت زیبائی می گوید: رخت ز آه دلم گر نهان کنی چه عجب کسی چگونه نهد شمع در دریچه باد کلاً هند بسیاری از آثار تاریخی خود را از فرهنگ و تمدن فارسی دارد.

سرقت علمی از جهان اسلام توسط کشورهای غربی[۲]

کتاب سوزی در ایران و مصر توسط مسلمان ها، دروغی بیش نیست؛ به جهت آنکه حقیقت اصلی را کتمان نموده و تصویری تاریک از اسلام در اذهان عمومی ایجاد نمایند. این دروغ توسط خودغربی ها و عوامل وابسته شان منتشر شده تا با فرافکنی واقعیتی مهم را پنهان نمایند و آنهم اینکه کشورهای غربی در طول چند قرن در کشورهای اسلامی توسط عوامل خود اقدام به خرید و یا سرقت کتب و تالیفات علما و دانشمندان اسلامی نموده اند و در اکثر شهرهای مهم اسلامی مامورینی داشتند که به این کار اقدام می کردند که بعنوان نمونه می توان به ماجرای آیت الله مرعشی نجفی اشاره کرد که با قبول نماز و روزه ی استیجاری تنها نسخه باقی مانده از یک کتاب را خرید و اجازه نداد تا آن کتاب به دست مامور انگلیسی بیفتد. هدف آنها این بود تا با این کار آن متون را ترجمه کرده و در اختیار دانشمندان خود قرار دهند تا آن پیشرفت ها را به نام خودشان ثبت نموده و موجبات پیشرفت خود را هم فراهم نمایند. که بعنوان نمونه باید به ترجمه کتب ابن سینا در چند قرن قبل در اروپا اشاره کرد که در مراکز علمی خود و در سطوح عالیه سال های متمادی آنها را تدریس می نمودند. باید به این موضوع اشاره نمود که متاسفانه بخش قابل توجهی از این کتاب ها در راه انتقال به غرب و یا در جنگ های داخلی اروپا از بین رفتند. هدف دیگر غربی ها، محروم کردن مسلمین از گنجینه های فکری و علمی خود بوده تا آنها را عقب نگه داشته و از شناخت درست تمدن اسلامی توسط نسل های بعدی جلوگیری نمایند. دلایلی وجود دارد که غربی ها برخی از کتاب های ارزشمند اسلامی که هیچ نسخه ای از آنها در کشورهای اسلامی موجود نیست را در اختیار دارند، و از افشای آنها خودداری می کنند. لطمه ای که غربی ها از لحاظ علمی و فکری به تمدن اسلامی زدند، بسیار سنگین تر از لطمه ای بود، که حمله مغولها بوجود آورد. مثلا در جنگ های اندلس و جنگ های صلیبی در بیت المقدس مراکز علمی و کتابخانه های بزرگی که در آنها وجود داشت، به آتش کشیده شدند و چیزی از آنها باقی نماند. در تاریخ آمده که تنها در یکی از کتابخانه های شهر قرطبه در اندلس(اسپانیا) حدود ششصد هزار جلد کتاب وجود داشته است در حالی که تمام نسخ خطی اسلامی موجود در اسپانیای امروز پنج هزار جلد نمی شود! که آنها هم در دوره استعمار به سرقت رفته اند و مربوط به تمدن اندلس نمی شوند. در جنگ های اندلس و جنگ های صلیبی جنایت های رعب انگیز و وحشیانه ای در مورد مسلمانان صورت گرفت و مسلمانان یا باید از اسلام دست برمی داشتند و مسیحی می شدند و یا به فجیع ترین شکل به قتل می رسیدند. اساسا دادگاه های تفتیش عقاید نیز به همین دلیل بوجود آمد که بتوانند افرادی که در باطن و بصورت مخفیانه مسلمان هستند باقی مانده اند، شناسایی شده و کشته شوند. و به همین دلیل گالیه محکوم به مرگ شد؛ چون حرف مسلمانان را بیان می کرد که اعتقاد داشتند زمین گرد است.

[۱] http://www.eslamteb.com مقاله به قلم دکتر حمید شفیع زاده و مندرج در سایت مجله طب اسلامی

[۲] http://www.aghl14.blogfa.com برگرفته از سایت عقل

منابع:
تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی ،  زین العابدین قربانی.
 تاریخ و تمدن اسلام ، جرجی زیدان.

گردآوری: هیات تحریریه احیای سلامت

نوشته سرقت های علمی غرب از دانشمندان مسلمان – بخش اول اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

اثر تکنولوژی بر میزان باروری

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#اثر_تکنولوژی_بر_میزان_باروری

الف- پرتو و میدان های مغناطیسی

ب- آفت کش ها

#آفت_کش_ها:

👈 در مردان باعث آسیب رسیدن به هورمون های مردانه، کوچک شدن بیضه، تغییر مورفولوژی اسپرم، کاهش تحرک و تعداد اسپرم

👈 و در زنان باعث تغییر ساختار تخمک ها، مهار تولید استروژن و پروژسترون، بلوغ زودرس، اختلال قاعدگی و تخمک گذاری، اختلالات تولید مثل و در صورت باروری، اختلالات جنینی می‌شود.

📚منبع: نگاهی نو به سلامت باروری، صفحه ۹۸٫

کدمطلب:۹۷۰۶۱۹ ۶PC

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته اثر تکنولوژی بر میزان باروری اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

تأثیر مشاغل بر باروری 

$
0
0

🌿نکته های شنیدنی

#تأثیر_مشاغل_بر_باروری

صنعتی شدن جهان در قرن گذشته اگرچه منجر به تولید محصولاتی شده که در بسیاری از جهات سبب بهبود شرایط زندگی انسان گردیده است، ولی در برخی موارد این تولیدات و یا شغل های مربوط به آنها، برای بهداشت و سلامت عمومی جامعه مضر بوده و منجر به اختلالاتی در ارگان‌های مختلف بدن انسان از جمله دستگاه تولید مثل که از سایر ارگانها حساس‌تر می‌باشد، خواهد شد.

نوع اختلال در دستگاه تولید مثل بستگی به عوامل متعددی از جمله نوع و میزان ماده، مدت تماس (حاد یا مزمن) و زمان تماس (قبل یا بعد از لقاح) داشته و بر اساس این فاکتورها و عوامل محیطی مضر، می توانند سبب کاهش باروری، ناباروری، سقط جنین، نقص مادرزادی و یا سرطان دستگاه تناسلی شوند.

عوامل محیطی مضر دستگاه تولید مثل شامل حرارت، اشعه های یونیزه و غیر یونیزه، فلزات (شامل سرب، جیوه، کادمیوم و غیره)، استروژن های صنعتی، آفت کش ها، حلالهای شیمیایی، سیگار و مواد مخدر، الکل، قهوه، داروها و افزودنی های غذایی می‌باشند.

طبق تحقیقات صورت گرفته به نظر می‌رسد مشاغلی مانند: رانندگی، کشاورزی، صنعت نخ و پارچه و فروش آن، تعمیرات، جوشکاری و… در مردان، ناباروری شیوع بیشتری از دیگر مردان جامعه دارد.

👈 مطالعاتی نیز درباره اثر تماس های شغلی بر قاعدگی انجام گرفته است که عوامل خطر فراوان موجود برای قاعدگی را توجیه می‌کند.

این عوامل شامل فعالیت شدید فیزیکی، استرس روحی روانی ناشی از کار، گرما و سرما، ارتعاش، نوبت کاری، مسافرت هوایی، تماس با عوامل شیمیایی متنوعی مانند فرمالدئید پرکلرواتیلن، تری نیترو تولوئن، استروژنها، داروهای سیتوتوکسیک و…. می باشند. زنان در مشاغل مختلف در اثر تماس با یک یا چند عامل از عوامل مذکور به طور شایع تر از گروه‌های شاهد دچار انواع اختلالات قاعدگی مانند:

آمنوره (قطع قاعدگی) اولیگومنوره (میزان کم خونریزی)

هیپر منوره (میزان زیاد خون ریزی) منومتروراژی (لکه بینی و خونریزی بین قاعدگی) و دیسمنوره( درد قاعدگی) می شوند.

همچنین اختلالات قاعدگی و عدم تخمک گذاری و سقط خودبه‌خودی در اثر کار فیزیکی سنگین، کار در اتاق عمل (بیهوشی) و دندانپزشکی و عوارض شغلی دیگر مثل مواد ضدعفونی کننده، فلزات سنگین، حلال های شیمیایی و… اتفاق می‌افتد.

با توجه به اینکه موارد زیادی از این اختلالات از تماس های شغلی ناشی می‌شود جای آن دارد که متخصصینی که به ارزیابی و درمان این اختلالات می‌پردازند به جنبه های شغلی آن نیز توجه داشته باشند.

📚منبع: نگاهی نو به سلامت و باربری، صفحه ۱۰۳ و۱۰۴.

کدمطلب:۹۷۰۶۱۹ ۲PC

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع 

نوشته تأثیر مشاغل بر باروری  اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

دیدگاه علما و بزرگان درباره طب اسلامی –بخش چهاردهم: این قسمت دیدگاه حجت السلام و المسلمین محمد حسین سبحانی

$
0
0

حجت السلام و المسلمین محمد حسین سبحانی[۱]

اگر به درستی به گذشته تاریخی خود بنگریم، در تمدن هزاران ساله خود خواهیم دید که مسلمانان بنیان گذار بسیاری از علوم در دنیا بوده اند و مشاهیر رشته های مختلف را دانشمندان مسلمانان تشکیل داده اند.

دانشمندان علوم پزشکی عزیز که به حق، امروز افتخار ایران اسلامی و مورد دعای خیر همیشگی مردم هستند، توجه بیشتری به طب سنتی کنند و در شیوه درما بیماران، کمتر به روش های شیمیایی بپردازند، هر چند در برخی مواقع این موضوع اجتناب ناپذیر است.[۲]

[۱]  امام جمعه سابق گنبد کاووس.

[۲] خبرگزاری فارس.

خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع

نوشته دیدگاه علما و بزرگان درباره طب اسلامی – بخش چهاردهم: این قسمت دیدگاه حجت السلام و المسلمین محمد حسین سبحانی اولین بار در سایت حکیم دکتر روازاده | پدیدار شد.

Viewing all 3058 articles
Browse latest View live